Olut 25v(+1)

Taustaa

Oulun Luonnontieteilijät ry perustettiin vuonna 1995 kun nähtiin tarve löytää keino saattaa luonnontieteilijät yhteen. Oulun Luonnontieteilijät ry, tuttavallisemmin OLuT on viimeiset 25 vuotta tuonut luonnontieteilijät yhteen mitä erilaisempien tapahtumien avulla. OLuT on vuosien saatossa kasvanut suureksi kattojärjestöksi, johon tänä päivänä kuuluu seitsemän luonnontieteellisten alojen kiltaa.

Oulun Luonnontieteilijät ry:n tehtävänä on aina ollut tarjota tukiverkosto killoilleen sekä heidän jäsenilleen. OLuT ei halua korvata opiskelijoiden omia kiltoja, vaan tarjota lisää omien kiltojen päälle. OLuT:n näkyvin tehtävä on järjestää erilaisia tapahtumia opiskeluvuoden piristykseksi, mutta OLuT toimii myös kiltojensa jäsenten etujärjestönä, kiltojen välisenä yhdyssiteenä ja opiskelijoita yhdistävä järjestönä.

Vuosijuhlat

26-vuotias Oulun luonnontieteilijät ry juhlistaa 25-vuotista taivaltaan perinteisin menoin ja kutsuu nykyiset jäsenet, alumnit sekä muut arvokkaat kutsuvieraat vuosijuhlille lauantaina 30.10.2021.  Akateemiset juhlallisuudet alkavat Cocktailtilaisuudella, jossa OLuT ry vastaanottaa tervehdyksiä. Pöytäjuhla alkaa Cocktailtilaisuuden jälkeen. Tarjolla on kolmen ruokalajin illallinen juomatarjoiluineen sekä puheita, laulua ja muuta ohjelmaa! Iltajuhlan jälkeen kyyditsemme vieraat jatkopaikalle.  

Juhlat järjestetään Oulussa Alppimajalla osoitteessa Tirolintie 7. Cocktailtilaisuus alkaa klo 16.00 ja iltajuhla klo 18.00.  

Ilmoittaudu linkistä 16.10. mennessä. 

Illalliskortin hinta on 75e opiskelijajäsenille ja 85e alumneille ja muille vieraille.  

Perinteikäs silliaamiainen on sunnuntaina 31.10. klo 11.00 alkaen Teekkaritalolla. Tarjolla on ruokaa ja juomaa sekä lämmin sauna ja ulkoporeamme.  Silliaamiainen ja vuosijuhlaviikonloppu huipentuu ensimmäistä kertaa sillisbileillä! Sillisbileet alkavat silliaamiaisen jälkeen Teekkaritalolla ja sinne myydään lippuja erikseen.  

Silliaamiaisen hinta on 10e. (sisältää myös pääsyn sillisbileisiin!) Sillisbileiden hinta on 5e. 

VIP-Jatkopaketti sisältää vapaavalintaisten kylmien juomien tarjoilun jatkopaikalla. VIP-jatkopaketin hinta on 10e 

Omien virvokkeiden tuominen juhlapaikalle on sallittua. 

Pukeutuminen

Juhlan pukukoodi on tumma puku tai juhlapuku ja akateemiset kunniamerkit. Tämä tarkoittaa joko tummaa pukua, frakkia tai pitkää iltapukua. Iltapuku voi olla lyhyempikin, mutta suositus iltajuhlissa on että helma on polven alapuolelle. Akateemiset kunniamerkit ovat myös käytössä.

Kysymyksiä tai toiveita juhliin liittyen voi esittää vujumestari@olut-ry.fi osoitteeseen. 

ETSIMME TYÖVOIMAA!  

Vuosijuhlatunnelmasta pääsee myös nauttimaan erityisellä tavalla talkoilemalla juhlissa. Etsimme työvoimaa iltajuhlaan, cocktail tilaisuuteen ja jatkoille sekä silliaamiaisen ja sillisbileiden toteutukseen. Mahdollisia työtehtäviä voivat olla narikka, siivous, baari, lipunmyynti/tarkastus ja muut järjestelyt. Oman työpanoksen jälkeen/ennen ehtii nauttimaan juhlista normaaliin tapaan ja tarjoammekin työtehtäviin sopivia etuja sekä juhliin että karonkkaa kaikille ahkerille talkoilijoille! Kannustamme erityisesti ensimmäisen vuoden opiskelijoita lähtemään mukaan työvoimaksi. Ajoissa talkoisiin ilmoittautuminen varmistaa paikan juhlista.  

Voit ilmoittautua työvoimaksi tai toivoa tai kysyä lisää työtehtävistä osoitteesta vujumestari@olut-ry.fi