Toiminta

Oulun Luonnontieteilijöiden vuosi

OLuT:n tapahtumat kuukausittain (tarkemmat päivämäärät vaihtelevat vuosittain)

 

Tammikuu

OLuT-kyykkä

Opetellaan useille yliopisto-opiskelijoille tärkeän lajin, kyykän saloja ja intron lopuksi pelataan pienimuotoinen turnaus.

 

Umpihankifutis

Sanan mukaisesti pelataan jalkapalloa umpihangessa. Killat kilpailevat toisiaan vastaan pudotuspelityyppisesti. Palkintona mainetta, kunniaa ja maailman valehtelematta tyylikkäin pokaali!

 

Helmikuu

YPXQ

Ystävänpäiväexcursio eli ystävänpäivän lähettyville sijoittuva bussimatka jonnekin päin Suomea tapaamaan toisen yliopiston opiskelijoita.

 

Maaliskuu

TeekkariLutka-sitsit

Teekkarit ja luonnontieteilijät sitsaavat yhdessä!

 

Huhtikuu

AatonAatonAaton…ApinaKapina

Yhdistämme voimamme humanistien kanssa ja järjestämme perinteiset baaribileet. A-kirjainten määrä määräytyy sen mukaan minä päivänä bileet pidetään (=montako päivää on wappuaattoon).

 

Wappusuunnistus

Fuksisuunnistus nurinpäin: fuksit pitävät rasteja ja vanhemmat opiskelijat suunnistavat! Suunnistus sijoittuu Linnanmaan kampusalueelle.

 

Wappupiknik

Wapun ollessa lähes ohi, on hyvä hetki kokoontua luonnontieteilijäporukalla viettämään rentoa piknikiä ja mahdollisesti kuviosammumaan sopuisasti. Järjestetään 1. toukokuuta aamupäivällä.

 

Toukokuu

 

Kesäkuu

 

Heinäkuu

 

Elokuu

Kesäjuhlat

Myös kesällä on kiva nähdä opiskelukavereita! Joten kesäreleet mukaan ja grillaamaan ja bailaamaan luonnontieteilijöiden kesken.

 

Pro-koulutus

 OLuT antaa oman panoksensa tulevan syksyn pienryhmäohjaajien kouluttautumiseen.

 

Syyskuu

Fuksikisat

Fuksit kisailevat toisiaan vastaan leikkimielisissä lajeissa heti syksyn aluksi! Kuka onkaan tämän vuoden köydenvetomestari?

 

Fuksisuunnistus

Huhujen mukaan fuksivuoden paras tapahtuma. Fuksit kokoavat joukkueet, valitsevat itselleen teeman ja lähtevät kiertämään vanhempien opiskelijoiden pitämiä rasteja Linnanmaan kampusalueella ja keskustassa. Suunnistuksen jälkeen kaikki kokoontuvat vielä loppubileisiin keskustaan!

 

Futiskisat

Killat kilpailevat toisiaan vastaan futisherruudesta Norssin tekonurmikentällä.

 

Fuksisitsit

Fuksit vihitään sitsaamisen saloihin eli harjoitellaan kuinka sitseillä käyttäydytään, lauletaan, puhutaan, syödään ja juodaan.

 

Lokakuu

Kattojen alla -sitsit

Kattokillat kokoontuvat yhteen sitsaamaan.

 

Ruskaretki

Lähdemme porukalla ihastelemaan ruskaa. Tai vaihtoehtoisesti viettämään aikaa porukalla jonnekin syrjäiselle mökille koko viikonlopuksi.

 

Marraskuu

Pikkujoulut

Pikkujoulut luonnontieteilijäporukalla. Näissä pippaloissa mitellään myös OLuT:n kiltojen puheenjohtajien paremmuudesta.

 

Luonnontieteilijöiden jouluristeily

Luonnontieteilijät ympäri Suomen kokoontuvat seilaamaan Itämerelle. Luvassa paljon eeppisyyttä ja uusia tuttavuuksia!

 

Joulukuu

Pikkujoulusitsit

Vuoden päättävät sitsit höystettynä pikkujouluteemalla.