Olut 25v

Taustaa

Oulun Luonnontieteilijät ry perustettiin vuonna 1995 kun nähtiin tarve löytää keino saattaa luonnontieteilijät yhteen. Oulun Luonnontieteilijät ry, tuttavallisemmin OLuT on viimeiset 25 vuotta tuonut luonnontieteilijät yhteen mitä erilaisempien tapahtumien avulla. OLuT on vuosien saatossa kasvanut suureksi kattojärjestöksi, johon tänä päivänä kuuluu seitsemän luonnontieteellisten alojen kiltaa.

Oulun Luonnontieteilijät ry:n tehtävänä on aina ollut tarjota tukiverkosto killoilleen sekä heidän jäsenilleen. OLuT ei halua korvata opiskelijoiden omia kiltoja, vaan tarjota lisää omien kiltojen päälle. OLuT:n näkyvin tehtävä on järjestää erilaisia tapahtumia opiskeluvuoden piristykseksi, mutta OLuT toimii myös kiltojensa jäsenten etujärjestönä, kiltojen välisenä yhdyssiteenä ja opiskelijoita yhdistävä järjestönä.

Vuosijuhlat

Oulun Luonnontieteilijöiden vuosijuhlia vietetään 17. lokakuuta Raatin nuorisotalolla. Juhliin ovat tervetulleita kaikki Oulun luonnontieteilijät ry:n jäsenet sekä alumnit aveceineen.

Pukeutuminen

Juhlan pukukoodi on tumma puku tai juhlapuku ja akateemiset kunniamerkit. Tämä tarkoittaa miehille joko tummaa pukua, frakkia tai pitkää iltapukua. Iltapuku voi olla lyhyempikin, mutta suositus iltajuhlissa on että helma on polven alapuolelle. Akateemiset kunniamerkit ovat myös käytössä.